Need bit of help Im using ramps now and laserweb gcode thru prontaface(laser web

Need bit of help
Im using ramps now and laserweb gcode thru prontaface(laser web dont want work with my machnine straight)
When i start job after about 10sec of cutting machine stop ,beam left on.
I give up ,because i try everything :(((

404 error :/,
It all makr ma crazy because its not firs time when i work with this firmware,

I will try this after work
What about conection with laserweb?any idea why i dont have control over machine there?it show me server ok,machine connected but no http://reaction.it show straight axis x,y endstop hit,even when its in the middle of table(prontaface work fine with this,no mirrored cutting)
Btw i put solytion for wrong homing on your github

So its mean i need to move my yaxis endstop from top left to bottom left
0,0 in lower left its not standart in all cnc,mostly is right bottom(Trumpf,Bystronic,Amada,Mazak)

In this case you have right,all my 3d printers have 0.0 in bottom left corner.
Mainly my k40 is referencing to point 210,0 and i use software end stop ,so machine 0,0 is in bottom left.
You recon it can be a problem as well?
When i use referencing ,and axis movements from rampas display,all work fine

Well,i think i need to try another arduino board.this one what i have now stop working after few seconds.prontaface show no comunication .i remember i had the same problen on my 3d printer.machine just stop working with no reason.

Will do this today,

I just get genuie arduino mega http://r3.at first want to get machine to work,then in next month i wil get smoothie